Pripremite se za nadahnuće nevjerojatnih mladih poduzetnika pop kulture diljem Europe!

Pripremite se za nadahnuće nevjerojatnih mladih poduzetnika pop kulture diljem Europe!

EPIC OER-ovi postavljaju pop kulturu u središte inovativnog i angažiranog pristupa za opremanje mladih ljudi koji se nalaze u NEETS-u (ni u obrazovanju, ni na obuci, ni u zaposlenju) uzbudljivim poduzetničkim obrazovanjem, vještinama, alatima i podrškom koja im je potrebna za razvoj pop-a. Posao u kulturi. U ovom odjeljku predstavljamo OER-ove koji su osmišljeni za pružanje omladinskih radnika i odgajatelja mladih u organizacijama za rad s mladima u zajednici i agencijama za razvoj poduzeća.

Pop kultura je izuzetno privlačna industrija za mlađe ljude i dolazi iz niza popularne glazbe, tiska, pribora za sport, sporta, zabave, pomodarstva, mode, događaja … popis se nastavlja. Razmislite o glazbi koja često uspijeva na Tik Toku ili na idiličnim lokacijama, nevjerojatnim rekvizitima i uprizorenju Game of Thrones, Normal People i Peaky Blinders!

Možda ste zainteresirani za mogućnost stvaranja posla u industriji pop-kulture, poput uspostavljanja vlastitog YouTube Pop-a i Blogging Channel-a, stvaranja igre prijestolja ili Harryja Pottera ili prodaje odijela Peaky Blinders kao novog modnog trenda? Ako ovo zvuči poput vas ili nekoga koga poznajete, oduševit ćete se, prisustvovali ste ovom uzbudljivom događaju!

Ako imate poslovnu ideju povezanu s pop kulturom ili ste samo zainteresirani da saznate više o pop kulturi, onda je ovo mjesto! Naučit ćete s drugim mladima i mladim radnicima širom Europe kako razviti inicijativu za pop kulturu, primijeniti moderne marketinške taktike za pop kulturu, steći samopouzdanje i nadograditi svoje poduzetničke vještine i još mnogo toga!

EPIC Mogućnosti za mlade i mrežni obrazovni izvori osmišljeni su tako da iskoriste dinamično područje na kojem se susreću pop kultura, mladi poduzetnici, novoosnovana poduzeća i tehnologija. To čini demonstrirajući kako omladinski radnici mogu koristiti EPIC okvir i otvorene obrazovne resurse (OER’s) za obrazovanje mladih iz različitih sredina, potreba za učenjem i stilova. Dizajnirani da budu fleksibilni obrazovni resursi, mogu se prilagoditi područjima interesa mladih i prilagoditi njihovim vlastitim idejama i inicijativama. EPIC tečaj uključuje niz vrlo zanimljivih i informativnih modula, aktivnosti i vježbe neformalnog učenja, integrirane multimedijske izvore i brojne studije poduzetništva u pop kulturi koje pružaju zemlje partneri EPIC-a. Kako bi osigurao dostupnost i daljnju integraciju upotrebe, EPIC pruža OER-ove na jezicima engleskom, hrvatskom, poljskom i talijanskom. EPIC također ima poseban vodič za trenere kako bi odgajatelji mladih mogli shvatiti sve prednosti i mogućnosti koje ovi OER mogu pružiti mladima.